Color EXPERT cu Omegaplex multumesc #colorexpert si #omegaplex , BUZZStore si Schwarzkopf Romania https://www.facebook.com/SchwarzkopfRomania/

Vrei să obţii o culoare omogenă şi să ai un păr strălucitor, însă fără să-ţi dai toţi banii într-un salon de înfrumuseţare?

Iată secretul OMEGAPLEX si cum trebuie sa il folositi ca sa obtineti nuanţa dorită!

De curand eu am descoperit noua vopsea de par cu o Tehnologie revolutionara impotriva ruperii parului ce poarta denumirea #Omegaplex. Si astazi, dupa ce am testat-o, vreau sa va dezvalui si voua aVcest secret in colorarea parului:

Schwarzkopf Color Expertprimul colorant permanent cu tehnologia profesionala OmegaPlex® datorita BUZZStore si Schwarzkopf Romania https://www.facebook.com/SchwarzkopfRomania/

IMG_9317

Fiind bruneta natural am inceput sa ma vopsesc foarte tarziu, pe la 27 ani. Si asta s-a intamplat doar pentru ca aveam foarte multe fire de par albe. Insa, pana de curand, nu am dorit sa imi schimb culoarea parului si intotdeauna m-am vopsit cu negru. Dupa cum bine stiti, culoarea neagra este cel mai greu de scos din par. Anul trecut, cand m-am hotarat in sfarsit sa fac o schimbare si sa trec la ciocolatiu, mi-a fost foarte greu sa scap de ea. Dupa mai multe incercari si decolorari, recunosc ca parul meu s-a deteriorat vizibil si nu mai avea acel aspect stralucitor si sanatos.

Asa ca am fost foarte incantata sa accept provocarea de a testa  vopseaua de par Color EXPERT cu Omegaplex,  multumesc #colorexpert si #omegaplex , BUZZStore si Schwarzkopf Romania https://www.facebook.com/SchwarzkopfRomania/OMEGAPLEX  

Cred ca tuturor ni s-a intamplat la un moment dat sa trecem printr-o experienta neplacuta cand ne-am vopsit parul. Fie culoarea a „prins” diferit pe suvite, fie ne-am ars parul, fie ne-am ales cu o alergie.

Insa, eu am incercat Color EXPERT cu Omegaplex si sunt foarte multumita de rezultat.

Inainte de a incepe efectiv procesul de vopsire acasa trebuie sa faceti un test de alergie, pentru a stii sigur daca puteti folosi vopseaua pe propria piele. Cu 48 de ore inainte sa ma vopsesc, am aplicat o cantitate mica din crema coloranta, pe o suprafata de maximum 1 cm patrat de pe brat, si am lasat sa actioneze 45 de minute. Apoi, am clatit cu apa calduta. Pielea mea nu a prezentat nici un semn de alergie, deci am trecut efectiv la treaba. Va recomand si voua sa faceti acest lucru, mai ales atunci cand va vopsiti singure acasa.

Eu am ales culoarea Color Expert cu numarul 5.3, un saten natural, pentru ca vreau sa raman cat mai aproape de culoarea pe care am obtinut-o pana acum, in urma decolorarii. In lumina naturala, parul meu are o nuanta rosiatica-ciocolatie.  In curand, sper sa pot trece la o culoare mai deschisa, poate chiar sa ajung la un blond cenusiu. Daca nu stii ce nuanta sa alegi dintre 2 tonuri, atunci cand te vopsesti, intotdeauna alege-o pe cea mai deschisa, ca sa iti prinda.

Kit-ul de vopsea Color Expert contine in pachet 3 elemente inovative: un ser anti-rupere pe care il amesteci cu crema coloranta si lotiunea fixatoare inainte de a-l aplica pe par,  un tratament reparator pe care il folosesti dupa vopsire si un alt tratament care trebuie aplicat la 3 saptamani de la vopsirea parului. Astfel, serul protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par in timpul colorarii. Tratamentul reparator repara fibra firului de par, sigileaza culoarea si reda intensitatea culorii. Dupa 3 saptamani de la colorare aplici un al doilea tratament care il fortifica, parul devenind mai stralucitor si mai puternic.Vopsea-de-par-cu-Omegaplex-1.jpgVopsea-de-par-cu-Omegaplex-4-1.jpgVopsea-de-par-cu-Omegaplex-5Vopsea-de-par-cu-Omegaplex-6.jpgVopsea-de-par-cu-Omegaplex-2.jpg

Dacă te vopseşti pentru prima dată, vopseaua se aplică pe toată lungimea părului, însă dacă vrei să reîmprospătezi rădăcinile atunci este recomandat să aplici vopseaua la rădăcină, să o laşi să acţioneze ţinând cont de instrucţiunile de folosire, după care să colorezi restul părului. Respectati intocmai instructiunile de utilizare si pasii care sunt sugerati in pliantul din cutie, ca sa obtineti rezultatul mult dorit.

Eu sunt foarte incantata de culoarea obtinuta, vopsindu-ma singura. Desi pare incredibil, parul meu a devenit mult mai matasos si mai stralucitor ca atunci cand m-am vopsit la coafor.

Cum este posibil asa ceva? Datorita Tehnologiei revolutionare cu OMEGAPLEX, folosite de Color Expert, prima vopsea de pe piata cu tehnologie ca in saloane pe care o poti folosi acasa, oferita de Henkel.

before-and-after-Omegaplex-3.jpg

Gama Color Expert cu tehnologia Omegaplex ofera pana la 90% mai putine fire de par rupte si este disponibila in 20 de nuante superbe, de la blond suprem la caramel inchis si negru intens.

parfaracompromisuri.jpg

Lasă un comentariu