Promoveaza GSMRoShop si castiga – Samsung Galaxy Tab P6800 7.7

Pe site-ul http://www.gsmroshop.ro/ in magazinul  online telefoane mobile am gasit  Samsung Galaxy Tab P6800 7.7 http://www.gsmroshop.ro/cumpara/samsung-p6800-galaxy-tab-7-7-3807560

E foarte faina, dar fragila. In schimb are structura de rezistenta din metal, ceea ce face mult mai sigura tinerea tabletei de un colt, fara teama de indoire/obosire a plasticului.
Spre diferenta de P6810, are si 3G, deci mobilitate mult mai mare. Ecranul AMOLED reda imaginile bine, dar e destul de greu sa pui pe tableta prea multe filme potrivite pentru ea, deoarece unul ar ocupa vreun sfert din memoria incorporata. Imi place ca trece automat de pe Internetul Mobil pe Wireless, dar si modul pentru Avion sau dezactivarea separata a cautarilor de repetele Wireless, care ajuta enorm la economisirea bateriei.
M-am uitat la 2 filme si 2 episoade standard de serial pe net, timp in care bateria s-a consumat maxim 50%. Browserul integrat este bun, mai ales ca are Flash-ul preinstalat. Compatibilitatea cu Skype este superba – se aude bine de ambele parti, iar imaginea este clara si poate fi comutata usor intre Front & Back Camera. In plus am impresia ca detine Noise Canceling, deoarece in partea de sus are microfon suplimentare iar aceasta este singura explicatie pentru el.
Sunetul se percepe clar prin cele 2 difuzoare, desi e putin incomod sa te uiti la un film in Landscape si sa auzi sunetul venind dintr-o singura parte.
Aiurea rau: poti apela de pe ea. Nu vad rostul in a avea Internet PE Mobil (cu trafic limitat, platind ce este peste) si apeluri telefonice in loc de Internet Mobil (cu limita de transfer 3G, dupa care ai gratuit viteze mai mici). Daca voiam asta imi luam Samsung Galaxy Note.
Apropo de Note – nu cred ca se poate instala softul S Note. Ar fi fost fain.
Per total: se misca bine, arata si mai bine, iar imaginile sunt superbe. Fara pretentii de aplicatii specifice laptopurilor, este perfecta pentru cei care sunt mult pe drumuri si doresc acces la internet (e-mail si retele sociale), filme, poze (cu mici posibilitati de editare), SMS, Skype (gratuit cand esti pe un Wireless) si jocuri de ucis timpul. Isi merita pretul, iar diagonala este indicata pentru cei care o scot din buzunar si ca sa citeasca o carte.
Pro: Ecran AMOLED, cu claritate foarte buna si culori vii.
Bateria tine suprinzator de mult.
Foarte usor de personalizat.
Structura de baza din aluminiu.
Se pot transfera date pe ea fara a depinde de softuri suplimentare. (nu uita sa o deblochezi imediat dupa ce o conectezi la PC!)
Este mai usoara cu 30g decat Samsung GT P6200, desi are diagonala mai mare.
Cand obosesti sa citesti sau nu ai timp, poti asculta carti scrise in engleza folosind softul integrat.
GPS-ul se conecteaza rapid, iar softul de navigare e ok. Update real time, mai ales cu cartela de Internet Mobil activa.
Contra: Unele softuri si texte se vad aiurea pe rezolutia atat de mare.
Dictarea este amuzanta, intr-un sens negativ.
Nu poti muta pozele dupa bunul plac fara sa apelezi la PC.
Camera foto din spate are doar 3 MP.
La introducerea cartelei de Internet Mobil tinde sa nu o recunoasca. Recomand pornirea unei aplicatii care cere neaparat SIM-ul si, cu avertismenul pe ecran, introducerea SIM-ului. Functioneaza dupa ce se restarteaza singura.
Softul de navigare iti da optiunea sa pui ca tinta doar firme. Poate nu l-am studiat eu indeajuns…
Fara nici o aplicatie lansata, consuma minim 450 mb RAM (din 750 mb).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: