Combina frigorifica Arctic AK366NFS+

Cum este deja caldura mare si vara este abia la jumatate mi-am spus sa  recomand o combina frigorifica no frost de la Arctic care vine cu cele mai bune caracteristici tehnice si tehnologii de ultima generatie care te vor ajuta sa mentii alimentele mai proaspete si consum mai putin de energie si toate acestea la un pret modest pentru o asemenea combinatie de avantaje.

Combina frigorifica Arctic AK366NFS+ are urmatoarele functii:

EcoBuzz este un sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
Are scopul de a previni consumul de energie sau cresterea temperaturii in interiorul compartimentelor combinei frigorifice.

MultiFrost Zone este un compartiment cu usa rabatabila care permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni

EcoFresh este un compartiment in care temperatura este apropiata de 0°C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului si are ca scop pastrarea optima pentru anumite tipuri de alimente.

EcoLed este un sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului. Prin acest sistem se face economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.

EcoFrost Free este binecunoscutul sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.

Asadar Arctic vine cu acest model in ajutorul celor care isi doresc un aparat frigorific robust cu o multitudine de functii de ultima generatie. Volumul net al combinei este 312 litri dintre care compartimentul de frigider are 222 litri si compartimentul de congelator are 90 de litri.

Consumul de energie calculat la o folosire continua a combinei este de 341 kw pe an.

Compartimentul de frigider are 4 rafturi din sticla rezistenta, un compartiment pentru branzeturi si alt compartiment pentru legume/fructe. Usa frigiderului are tot 4 rafturi dintre care unul pentru sticle de inaltime mare.

Compartimentul de congelator are 3 sertare si poate ingheta 6kg de carne in 24 de ore.
Din testele facute este un aparat frigorific foarte silentios compartimentat foarte inteligent fapt care face din frigider unul foarte incapator.

In concluzie recomand aceasta combina frigorifica de la Arctic datorita raportului foarte bun intre calitate si pret si tehnologiei de ultima generatie pe care o puteti regasi la alti producatori la preturi mult mai mari dar si datorita recenziilor pozitive pe care clientii care au cumparat acest produs le-au scris despre el.  Produsul poate fi gasit  la http://www.altex.ro/combina-frigorifica-arctic-ak366nf-312-l-a-alb#product-tabs

nu există niciun risc de achiziție de pe site-ul www.altex.ro, pentru că există serviciul de garantare a prețului 2 x diferenta (dacă găsești în altă parte un produs mai ieftin, primești dublul diferenței sub forma de voucher valoric).

 

Reclame

Un răspuns to “Combina frigorifica Arctic AK366NFS+”

  1. tomy Says:

    Tot respectul pentru firma Altex care s-a mentinut in top, despre Arctic nu putem sa spunem acelasi lucru, in nici un caz nu mai e ce a fost odata…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: