Camera video FULL HD Sony HDR-CX260 VE 16 GB

Camera video Sony HDR-CX260VE Handycam de înaltă definiţie video este o camera de buget mediu care poate filma la rezolutie Full HD 1920 x 1080/60p filme şi poate captura de asemenea imagini de 8.9 megapixeli. Acesta dispune de 16 GB de memorie flash încorporată, care oferă până la cinci ore de înregistrare. Camera video este echipata cu un senzor CMOS Exmor R cu iluminare, care este ideal pentru condiţii de luminozitate redusă. În plus, acesta dispune de un obiectiv Sony G de unghi larg, care acceptă 30x zoom optic 55x zoom extins. Există, de asemenea, un ecran tactil Clear Photo LCD de afişare de 3 inch pentru înregistrare şi redarea instantaneelor uşor.

Sony HDR-CX260VE vine echipat cu mai multe caracteristici video, de ultima generatie. Dispune de detectare a feţei cu reducere a zgomotului. Funcţia de focalizare si urmărire urmareste subiectele focalizate în timpul înregistrării iar functia de Geotagging cu built-in cu receptor GPS şi hărţi NAVTEQ este de mare folos pentru calatori. Există, de asemenea, o mufa de intrare microfon pentru conectarea unui microfon alternativ.Camera video suporta chiar si facilitatea Golf Shot pentru a analiza filmul cadru cu cadru , functie care se poate folosi la orice sport impartind filmuletul in zeci de cadre pentru a putea analiza in detaliu fiecare lovitura şi Intelligent Auto, care sprijină 120 de combinaţii diferite de scene. Stabilizarea optică a imaginii SteadyShot cu mod activ, de asemenea este o functie care vine in ajutorul creearii de scene fara tremurat.

Lentilele de pe aceasta camera sunt destul de bune şi produc filme clare, curate. Focalizare automată pare a fi destul de rapida şi rămâne blocata pe subiectul focalizat chiar în timp ce se deplasează camera la un alt subiect. În condiţii normale de iluminare, imaginile şi clipurile video sunt minunate iar în lumină scăzută este un pic de zgomot, dar este adevărat că cele mai multe camere prezinta un zgomot chiar mai suparator fara lumina. Focalizarea automată este buna, chiar şi în condiţii de lumină redusă după focalizarea a fost atinsa. Microfonul face o treabă foarte frumoasa de înregistrare cu care am fost destul de impresionati.

Camera are o memorie interna de 16GB. Cu aceasta memorie ar trebui să obţineţi un pic mai mult de o oră de video de cea mai buna calitate. Îmi place sa am aceasta copie de rezervă cand folosesc un card de 32 GB, în cazul în care am ceva mai mult de filmat decât era de aşteptat. Toate camerele trebuie să aibă o capacitate rezonabilă de memorie interna de acum inainte. Păcat ca bateria inclusă nu tine atat de mult timp.

Sony a adaugat câteva facilităţi de conectare, si redare de asemenea. HDR-CX260VE cu caracteristica Browse eveniment, grupeaza filmele pe fiecare sesiune de filmare in parte în mod automat. Camera are, de asemenea, o funcţie de redare speciala care creează filme cu tranziţii şi coloane sonore. În plus, cu HDR-CX260V, aveţi posibilitatea să utilizaţi caracteristica de copiere directă pentru a transfera materialul HD direct pe un hard-disk, putand face acest lucru fara sa foloti un PC. Cu toate acestea, dacă vrei să încărcaţi videoclipuri pe Facebook şi YouTube, camera vine cu un cablu USB, precum şi software de editare .

Avantaje
Calitatea filmelor extrem de buna
Microfonul inregistreaza la o calitate extrem de buna
Zoom-ul si stabilizatorul de imagine
Auto focus-ul este bun
Detectarea de zambete
Memoria interna foarte mare de 16 GB
Usurinta de utilizare a camerei.

Dezavantaje
Inregistrarea in mod FULL HD ocupa multa memorie cu repeziciune mare
Cand este setat modul de iluminare slaba apare un clicking constant

Camera video HDR-CX260VE vine cu multe facilitati de ultima generatie si unele carcateristici cum ar fi GOlf Shot disponibile numai pe camerele Sony. Pretul nu este exagerat pentru calitatea video si in plus puteti folosi camera ca si aparat foto la o rezolotie de aproximativ 8.9 megapixeli ultra suficienti pentru fotografii clare de vacanta. Nu este o camera grea putand fi utilizata usor cu o singura mana ceea ce o recomanda pentru concedii si calatorii.

De unde puteti cumpara aceasta camera?

Cel mai bun pret pentru acest model in gasiti la ALTEX http://www.altex.ro/camera-video-sony-hdr-cx260ve-8-9-mp-30x-3-inch-usb-negru#product-tabs.  nu există niciun risc de achiziție de pe site-ul www.altex.ro, pentru că există serviciul de garantare a prețului 2 x diferenta (dacă găsești în altă parte un produs mai ieftin, primești dublul diferenței sub forma de voucher valoric).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: